Testpanelen söker!

Sveriges lätt skönaste extraknäck!

Skulle du vara intresserad av att ingå i vår testpanel? Då ansvarar du för den viktigaste delen i vår verksamhet – det våra kunder får. Just nu söker vi en ersättare till Caisa som ansvarar för vår Jackbox då hon har fått ett nytt jobb som kommer kräva mycket fokus från henne så måste hon lämna uppdraget. Vi söker även personer till en ny par-produkt, så ifall du och din käresta är intresserade av att testa par-inriktade vuxenleksaker söker vi er också. Tanken är att lansera par-boxen under våren.  

Att ingå i testpanelen är ett avlönat uppdrag där du har en fast ersättning på månadsbasis för din insats. Vi förväntar oss att du tycker detta är ett riktigt kul uppdrag och som du kan tänka dig att lägga ner både tid och energi på. Du blir således en av kuggarna i hela vårt koncept om du blir utvald. Du är även semi-anonym och kommer aldrig behöva gå ut med hela din identitet publikt.

Använd formuläret och skriv lite om dig själv, vad du gör om dagarna, ålder osv. Därefter kontaktar vi kanske just dig med mer information om uppdraget, ersättningar, upplägg osv. Samt så bokar vi in en tid för telefonsamtal ifall vi finner dig lämplig och intressant.

I bloggen finns ytterligare lite information kring livet som en del i testpanelen.

Information om Jack –

Produkterna du hittar i Jack är för dig som vill ha mycket njutning till en liten peng.

Varje box innehåller alltid en dildo/leksak baserat på vilken box du köpt + någon typ av passande överraskning.

Innehållsansvarig idag: Caisa

Jag vill ha så mycket leksak som möjligt till så liten peng som möjligt, främst för jag gillar att byta ut ofta och testa nytt… Det tror jag återspeglas i mina boxar. Life is good, kom ihåg det. – Caisa

Vi hoppas kunna tillsätta någon innan den 25/2 på Jack och Par-ansökningar är välkomna löpande och vi stänger intresseanmälan den 25/2 då med.

Frågor skickas till hej@dildoriet.se och alla intresseanmälningar måste gå genom formuläret.